Hur man kan ha tur


Det var sent en kväll och jag var uttråkad. Knegg (som jag mystiskt hade på msn) var online och vi började skriva till varandra. Jag kommer inte ihåg varför eller hur det blev som det blev. Mn helt plötsligt lade jag mer och mer märket till honom i skolan. På lektionerna satt vi och skrev på facebook-chatten, jag festade mer hos honom och hafs flax umgicks vi själva.
Jag viste nog inte riktigt hur jag kände, då det inte alls var längesedan jag kom ut ett förhållande då. Men jag kunde inte ignorera honom. Han var speciell. Inte som alla andra.
Han hade ett skratt som smittade, ett ordföråd som aldrig slutar att förvåna mig och han var lång och snygg.

Efter att vi träffats några gånger själva så blev vi tillsammans. Vi firade det med att äta glass och nu två år senare hsr vi varit med om mycket.
Vi har sovit tusen timmar tillsammans och samma med att sova. Vi har varit i tyskland och danmark. Mellbystrand och massa andra ställen. Vi har ätit många meal på burger king och vi har bråkat.

Två år senare och vi är fortfarande tillsammans. Och jag tackst mig själv för att jag inte var blyg utan skrev till honom dendär natten på msn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0