Love me tenderÄven om jag varken vet in eller ut för tillfället så vet jag i vilket fall vad jag är tacksam för. Och det är det jag tror är viktigast. Att vara förvirrad tillhör att leva. Det är vad jag tror i alla fall. Jag vet inners inne vem jag är och även om jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv så vet jag i alla fall vad jag absolut inte vill göra. Och det är jag tacksam över.

Nu ska jag titta lite till på How i met your mother och sen drar jag till Knegg och har en lugn fredag. Kanske kolla på Gladiator och kanske gå en promenad eller något. Är trött och seg efter allt tänkande. Jag älskar Knegg. Och även om vi haft våra uppbrott så spelar det ingen roll för mig. Ibland undrar jag vad andra tycker. Men med detta bryr jag mig inte ett skit, för han är den mest underbara människa jag någonsin har träffat och en av de få som orkar med mig trots alla mina galenskaper och snedsteg. Jag har aldrig känt mig så trygg med någon annan. Och det är det som är det viktigaste. Utan Knegg, utan all kärlek och alla kramar hade jag nu legat i fosterställning i sängen och lyssnat på Ronan Keating och haft dåliga nostalgitrippar.


Kommentarer
Postat av: Angel ☆

Hej!

Var gärna med i min tävling : Veckans blogg där du har chansen att synas i min sidomeny i en vecka och ta del av mina besökare :)

Direktlänk här: http://dinn.blogg.se/2012/january/veckans-star-ny.html#commentJag gör även gärna bloglovin byten så du vet ;)Vill du inte ha dessa här kommentarer ber jag om ursäkt :)

2012-01-06 @ 19:58:43
URL: http://dinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0