Je suis heureux

 
 
 
Vädret har varit ganska bra hela veckan. Även om jag personligen hellre har regn än kvavt väder som gör en svettig och klibbig.
Hittills denhär veckan har jag hunnit med en massa. I måndags bjöd jag mormor på en lunch och efter det gick jag och Hanna på stan i timmar och jag fyndade massor med kläder. I tisdags träffade jag mamma och även vi gick och lunchade. Efter lunchen blev det en runda på stan och sedan bio, Rock of Ages såg vi. Kvällen avrundades med att jag sov över hos min fina mamma.
Igår åkte jag till Södra Åby och besökte Mollis. Vi kollade på film, pratade en massa och åt mackor. Idag bakade vi kladdkaka och sen åkte jag hem till Knegg och försökte peppa upp honom. Han har halsfluss, så jag tyckte att en mugg med Packman passade perfekt (hittade ingen intressant tidning). Nu när han ändå iprincip bara kan dricka flytande. Te, vatten, varma koppen osv osv. Innan jag tog bussen hem satt jag och pratade/kedjerökte med Hanna på hennes gård.
 
Så fort jag kom hem började jag med att sortera och städa mitt rum. Det känns som om det är det ända jag gör när jag är hemma. Konstigt. Så lite som jag sover och är hemma borde det alltid vara rent, städat och fint. Men icke. Minst en halv soppåse med skräp som jag får slänga. Och kläder. Ja vi ska inte snacka om hur mycket kläder det ligger överallt. Nu börjar det fixa upp sig och jag tänkte avrunda kvällen med film och nagelfix.
 
Har lite saker på gång också som ni får reda på senare.

Men nu vet ni vad jag har haft för mig i veckan och nu vet ni att jag mår underbart. Första gången på riktigt riktigt länge känner jag att allt kommer att lösa sig. Jag har enbart människor i mitt liv som jag tycker om och älskar. Människor som ger energi och inte tar. Människor som jag kan lita på. Jag vet att allt kommer att lösa sig, det ända jag gör just nu är att le
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0