Måndagar är mina verklighetsdagar

 
De flesta använder söndagar till att städa, fixa, planera och tänka över den kommande veckan. Men för mig är måndagar fixar dagen. På måndagar gillar jag att tvätta, duscha, raka benen och göra allt jag inte hunnit göra på helgen. Jag vill använda mina söndagar rakt igenom till att slappa och göra det jag känner för.
 
Idag har jag hittills vaknat och ätit en god frukost på yoghurt och färska hallon. Jag tog även en välbehövlig duschv när jag senare blev hemkörd. Mitt hår var fettigt och benhåren långa. Jag duschade länge och har smörjt in min kropp. Har sinnessjukt lena ben nu!
Nu dricker jag cola light och lagar mat till hela familjen. Det är kycklingfilé, riven och stekt blomkål med en sallad och någon sås. Så himla gott!
Passar även på att plocka ut och in diskmaskinen och fixa till lite runt om. För jag vet att det uppskattas. Då kan Anna och pappa komma hem och bara slappna av.
Ska se om jag efter maten och orkar städa mitt eget badrum (det behövs verkligen efter en lång tid borta hemifrån). På de senaste två veckorna har jag kanske sovit hemma två tre gånger. Helt otroligt vad det har hänt saker hela tiden.
 
 
På måndagar är jag tillbaka till verkligheten. Inget verkligt får finnas på mina helger. Precis som när jag gick i skolan och vägrade plugga på fredagar. Jag gjorde hellre det på lördag och söndagar. Eller så sket jag i det och gjorde det på måndagen.Eller inte alls.

Tänkte söka några jobb också, lika bra att passa på medan jag har "The flow". Men nu: cigg time.
 
 
Men kanske det bara är så för att jag inte har ett fast schema och oftast jobbar på söndagar? Antagligen hade det sett annorlunda ut om jag hade ett annat jobb med andra tider och fasta scheman?
Har ni någon speciell dag i veckan där ni fixar och donar extra mycket hemma?
 
Jag då med min cola light och nytvättade hår!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0