Behövs det ens en förklaring

Ibland blir jag trött på allt. Inte så att jag vill dö, mer att jag vill gömma mig under mitt täcke och sova i flera hundra timmar. Blir avundsjuk på törnrosa, hon bad inte ens om det men vips bara för att hon har problem med kärleken så får hon sova i hundra år.
Jag kan bli trött av att tänka på hur högra krav jag har på allt egentligen. Jag tänker mest på Freddie i Skins när jag säger så. Han är så himla fin. Exakt så som han beter sig mot Effy är ett praktexempel på hur jag vill ha det. Inte för att det kanske hade behövt. Men jag hade vetat att jag var älskad. Omtyckt. Eller i alla fall brydd om.
Han gör allt för henne, hon vet om det.
Högra krav är jag bäst på att ge. Jag kan säga vad jag vill hur jag tycker att det ska vara. Hur det måste vara för att jag ska må bra eller tycka att allt är bra. Men sen kan jag göra tvärtom själv. Man kan ju inte ha samma krav på varandra.

Jag hat älskar mina röriga texter, blir förvirrad i mitt huvud när jag läser igenom texten. Alla förstår, men samtidigt ingen. Jag är nog för djup för mitt eget bästa. Imorgon kommer en dag som jag både ser fram emot men som jag även hade kunnat skippa hur lätt som helst. Men är väl vuxen nu. Måste ta itu med saker som man egentligen inte vill. Får ta allt som det kommer. Kan kanske förklara för er någon dag.

Mitt liv är en enda stor minneslucka.


En bild på Freddie när han pratar med Effy som är under sängen. Han vill ta hand om henne. Jag vill bli omhändertagen. Är inte van att vara som jag är nu. Vill men vill ändå inte få tillbaka mitt gamla jag. Förvirrad är mitt nya favoritord. Tror det är för att jag är lite kär kanske. Det gör att allt blir komplicerat.


Kommentarer
Postat av: Tanja

han är så jävla fin. du med. vi ses imorgon baby

2010-04-05 @ 21:26:41
URL: http://tanjainthesea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0