ca. 5 KILO

Sen jag slutade skolan i Juni så har jag gått ner ca fem kilo. I början kände jag mig smalare. Vilket jag tycker är något positivt. Men nu känns det som om det står stilla, ibland tror jag att vågen ljuger för mig.

Men i och
för sig har jag inte tränat och det vill jag verkligen börja göra. Men ibland så råkar pengarna försvinna innan jag hinner köpa ett träningskort. Att gå ut och jogga fungerar inte för mig, det är ju bara så jävla tråkigt.
Men jag funderar faktiskt på att göra det idag. Men ni ska veta att jag tränar inte bara för att bli smal utan för att det är bra för kroppen, jag ska ju trots allt leva med den länge och när jag blir gammal vill jag inte bli helt slapp i hela kroppen och inte kunna göra något själv. Utan jag vill klara mig själv in i det sista! Plus att man blir gladare och piggare av att träna. Och för det mesta är jag inget av det.

Just nu har jag typ kramp? eller illamående som kommer och går i magen. Har ingen jävla aning varför, skyller på riset jag åt!Nu ska jag lägga in musik på min mobil för jag fick ett par hörlurar till mobilen av Knegg som han inte behöver längre. woho.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0