FILMTIPS: REQUIEM FOR A DREAM

Idag har varit en bra dag. Inte gjort sådära överdrivet mycket men dagen har gått ändå. Som den gör alla dagar.
Vaknade hos min pojkvän, gjorde mig inte sådära värst iordning utan duschade och satte upp mitt hår i någon slags "knut" och sen så åkte vi in till banken. Jag har inte ett bankomatkort som vissa av er vet så jag och Knegg var tvugna att gå till banken och sätta över mina pengar över till hans konto.
Sen åkte vi till värnhem och jag köpte en Go go Green och han köpte en chinabox. Efter det drog vi hem till mig och kollade på film, åt lite godis och glass och tittade på ännu en film fast på tv.

_________________________________________________________________________

Till en av filmerna: Requiem for a dream.

Det handlar om ett par och en kille som tar droger. Den handlar även om den ena killens mamma som vill banta för hon har fått chansen att vara med i tv. Hon får bantingspiller. Men hon vet inte att det är farliga piller som gör en beroende och efter ett tag blir hon alldelss förstörd och ser konstiga saker.
De två killarna och tjejen tar heroin. Det börjar först lungt men efter ett tag så blir dom mer och mer beroende och dom gör nästan allt för att få tag på det.

Det är en mycket gripande film, den är filmad på ett sätt som gör filmen ännu mer intressant och den visar vad droger gör och hur det kan förstöra en människa och få den att göra saker som den annars absolut inte hade gjort.
Jag rekommenderar den verkligen!Nu ska jag dricka lite coca cola light, ta en cigg och titta på Couger town på kanal5play.se. Älskar att man kan se "tv" på kanalernas hemsidor nu :3Kommentarer
Postat av: Ailostella

I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

2011-02-01 @ 08:54:19
URL: http://ailostella.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0