GOD NATT OCH SÅDÄR

Ikväll har jag haft det jättetrevligt hos min mormor. Det var jag, min mamma, moster, kusiner x2, mormor, Enar (mormors man), plus min ena kusins kompis.
Vi åt kräftor som fan med bröd och till efterrätt var det fruktsallad med nötter och en chokladkaka. Fyfan vad jag är mätt fortfarande. Känner verkligen att jag måste ut och röra på mig imorgon annars kommer det att sätta sig direkt på magen!

Från och med imorgon ska jag börja få lite mer pli på mitt liv. Orkar inte sova bort allting. Känner hur jag blir tröttare och tröttare varje dag. Så upp vid nio varje dag ungefär känns bra!

Min TO DO LIST för imorgon:

  • Gå/jogga ca 1 timme
  • Städa focus / mitt rum
  • Duscha/ fixa mig/vika rena kläder
  • Söka minst tre jobb
  • Träffa Knegg

Det känns bra. Så upp nio så är jag klar med allt (förutom att träffa knegg) till ca 12.00 - 13.00. Ojojoj vad det kommer att kännas bra efter att jah gjort allt detta!.

Imorgon får ni eftermiddagens/kvällens bilder. Nu ska jag spela Café World. Sen blir det Kalle Anka och en cigg.
Puss.


Kommentarer
Postat av: thinispretty

aa, jag är inte så bra på att hantera sånt, igår så tänkte jag att jag skulle "glömma bort det" och drack jätte mkt, det slutade med en skakattack. Mina händer och armar bara skakade jätte länge. det var obehagligt. Men jag ska tänka på något annat :)

t.ex. hela året jag har framför mig utan honom Jag åker ju imorn ;)kraaam

2010-08-29 @ 09:12:16
URL: http://thinispretty.bloggplatsen.se
Postat av: Nina/mamma

Hej gumman, det var mysigt igår!! Du var så söt! Om du inte lägger upp bilderna från igår på bloggen kan du väl skicka dem till mig eller om jag kan få dem på annat smart sätt:) Å CV: n..den vill jag gärna ha så blir jag sjukt tacksam!

Du, kan ju starta en blogg/hemsida som heter "såhär kan du skriva ditt CV" eller nåt. Du är ju bra på det nu och söka jobbtips a la Lin. Ha en lovley dag så ringer jag senare idag. Puss från mamma

2010-08-29 @ 10:28:15
URL: http://habibtynina.blogspot.com/
Postat av: Nina/mamma

Ah, just d..nu har jag ändrat så att det går lättare att läsa på min blogg:) Puss igen!

2010-08-29 @ 10:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0