Detta var vad som hände

Jag och Tanja kom till danmark och hittade till Diskotek In efter många om och men. Vi kom dit, drack, dansade och hade det väldigt roligt. När vi är på det understa dansgolvet kommer det en kille fram till mig och säger till mig på danska att vi har tagit någonting som var hans. Eftersom att det var hög musik och killen pratade danska tyckte jag bara att han var obehaglig och tog tag i Tanjas arm och gick upp till det andra dansgolvet.
När vi ca 30 minuter senare ska gå på toaletten kommer två stycken som jobbar där och säger till oss att följa med dom. Dom tar oss till en trappa och sätter oss på var sin sida.
En vakt börjar skrika på oss och sagt att vi tagit 250 kr från en dansk kille när vi dansade. Vi hade inte sett någon av de två killarna som stod där och ankalgade oss förr, och verkligen inte dansat med dom. Eftersom att vi hade druckit lite blev vi ganska nervösa och börjar leta i Tanjas väska och kollar i våran bhar.
Men vi hittar ingenting.
Vi fick inte sitta bredvid varandra. Jag vet inte vad dom var rädda för? Skulle vi två tjejer på 18 & 19 år kunna komma upp med en plan som slutade med att vi skulle springa föbi en stor vakt och springa hem till sverige?
Vi börjar gråta, vakten ställer sig en cm från mitt ansikte och skriker: "SHUT UP! SHUT UP!" när jag försöker lugna ner Tanja. (fast han kankse bara hade läst min blogg..)

Sen kommer polisen. Som tur var, var han också svensk och han säger till oss att vi får går där ifrån bara vi ger dom pengarna. Jag blir irriterad, ledsen och känner mig jävligt kränkt! Hur kan dom ens tro att JAG (vi) gjort någonting sånthär. Vist dom kankse ser tjejer som gör sånthär varje helg. Men jag känner ju mig själv och vet att jag aldrig skulle ta pengar från någon ful dansk.
I alla fall säger jag till polisen att jag kan ta av mig naken framför honom, framför ALLA på hela Diskotek In för att bevisa att jag inte har gömt några pengar någonstans på min kropp. Tanja håller nog med ismyg. Fast att det hade varit obehagligt.
Dom tar med oss till polisbilen och kör, först trodde vi att vi skulle följa med in till stationen men dom släppte snällt av oss på Centralen i köpenhamn. Och vi tar tåget 05.23.

En obehaglig upplevelse enligt mig. Eftersom att jag aldrig innan varit inblandad med någonting som har med polisen att göra. (Förutom en gång när två civil poliser tog mitt vin. Men det är allt)

Så nu vet ni vad som hände.
Har någoninting liknande hänt er någon gång? Hur gick det för er? Vad var anklagelsen?

Kommentarer
Postat av: Diana

Usch vad läskigt, jag hade nog pissat på mig. För hur bevisar man sin oskuld (förutom att visa att man inte har pengar på sig, men tänk om man har det)?Jag blev också haffad av en civilare i min ungdom, inte så roligt det heller.... Gissar att du är skåning?

2010-01-30 @ 23:07:42
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är helt okej!:) har du haft en bra lördag?:)

2010-01-30 @ 23:17:14
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: Diana

Sv: jag kommer från vackra hgb. Du? :)

2010-01-30 @ 23:34:51
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: janine

hej, fin blogg:) hur är det ?

2010-01-30 @ 23:39:01
URL: http://janineaxen.blogg.se/
Postat av: Jimmy

ÄLSKAR DIG :D sjukt läskigt, älskar din blogg <3Jimmyboiiiiiiiiii

2010-01-30 @ 23:44:31
Postat av: Anonym

eller hur, översant!ja, han är verkligen begåvad han men de är inte hon? dumma thailänder som dessutom hela tiden klagar på sverige. om hon nu har så mkt pengar varför flyttar hon inte dåe ?btw lin lin lin i like your blogg ;D (Y)

2010-01-30 @ 23:48:51
URL: http://lindy.webblogg.se/
Postat av: Diana

Sv: Malmö? Då kan jag tyvärr inte skriva till dig längre... ;)

2010-01-30 @ 23:49:04
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0