typ hur konstig som helst
Jag har så svårt med människor som strävar efter att vara annorluna och konstiga. Folk som varje dag gör saker bara för att de ska sticka ut eller inte vara som alla andra. "Idag ska jag ha på mig två olika skor och ha på mig missanpassande kläder bara för att då är jag inte som alla andra." Jag har så svårt med sånt.
Om man är annorlunda/konstig behöver man inte anstränga sig. Jag vet många människor som är sjukt konstiga och de vet inte ens om de. Så konstiga är dem! Och sen vet jag de människor som anstränger sig och gör saker som fula tatueringar och piercingar mitt i pannan (typ) bara för att de ska ses på som konstiga. Men egentligen är de hur normala och tråkiga som helst, som en Svensson typ.

Jag tror att det jag vill komma fram med i texten är att man inte ska anstränga sig så jävla mycket för att sticka ut. För antagligen gör du redan det. lek inte att du är så jävla speciell. För antaligen är du redan det. Och sist men inte minst. Var dig själv. För antaligen är ingen annan redan som du.


Kommentarer
Postat av: angelina

så fint :)

2011-04-06 @ 22:53:48
URL: http://angelinaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0