Min dag i några rader. Och cigg

Dagen har gått mycket snabbare än vad jag trodde att den skulle göra. Jag vaknade vid tio tiden och gick direkt ut med en glad hund. Passade på att ta en morgoon cigg fast att jag fortfarande var morgon törstig i munnen. Sen blev det tv och fruost. Och så har dagen fortsatt. Mat och tv i mängder. Cigaretter.
Sen blev det en promenad till med hunden till macken en bit bort för att införskaffa fler cigaretter och lite choklad. Det är sanslöst vad mycket choklad kostar på mackar.

Har även pratat i telefon med Emil. Det var jättelänge sedan som vi pratade och har samanlagt pratat i en och en halv timme skulle jag tro. Mycket har hänt och tiden går snabbt när man pratar i telefon. Det är nog en av mina favoritsysslor. Synd bara att det är så få som vill prata i telefon med mig numera. Mitt rekord är nog sex timmar tror jag. När jag var 13-15 pratade jag i telefon som mest. Tillslut fick mamma spader för telefonräkningarna var inte snälla mot henne. Eller mig.

Nu sitter jag och väntar på att badet ska svalka ner sig lite. Sen ska jag glida ner där och börja läsa Michaels Nyqvist självbiografi och raka benen. Ska nog ta en cigg före. VAd hade jag gjort utan ciggen?


En bild på mig och Emil från balen i 9:an

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0