Vad önskar du?

Jag önskar att jag kunde sitta i mitt rum med pink floyd på högsta volym
och rita i timmar. Jag önskar att jag kunde ligga bland kuddar och täcken och läsa en bok blad efter blad.
Jag önskar att jag för en sekund kunde sluta tänka på mat, på gott och ont. Jag önskar att varje gång jag tänkte
på dig gjorde du det också, på mig altså. Jag önskar att jag hade en djup vän som jag kan dricka te med och prata om viktiga saker. Jag önskar att jag hade någon som jag kunde gå ut och gå långa rundor med. Jag önskar att jag var någon annan. Jag önskar att folk skulle kunna tycka om mig för den jag är. Jag önskar att datorn inte var en sån stor grej i mitt liv. Jag önskar att jag hade en egen lägenhet.

Kommentarer
Postat av: Emma \m/

"Jag önskar att jag hade någon som jag kunde gå ut och gå långa rundor med. Jag önskar att jag var någon annan. Jag önskar att folk skulle kunna tycka om mig för den jag är. Jag önskar att datorn inte var en sån stor grej i mitt liv. Jag önskar att jag hade en egen lägenhet." Samma här.. Speciellt det sista.

2011-01-18 @ 13:37:19
URL: http://emmasv.blogg.se/
Postat av: läsare

jag har följt din blogg ett tag nu, jag kommer inte ihåg hur jag hittade den.. på ett kommentarsfält eller liknande, kanske. och nu har jag tagit mig mod till fånga, (kanske för att jag gjort en anonym blogg eller kanske för att jag helt enkelt tycker att det är dags) och jag vill skriva att du är vacker. och inte nog med det, du är humoristisk, rolig, och du skriver vackra texter också.att läsa "Jag önskar att jag var någon annan. Jag önskar att folk skulle kunna tycka om mig för den jag är. " gör mig ledsen. om jag träffade dig i verkligheten är jag säker på att jag skulle tycka om dig för den du är, och inte döma dig, inte tycka att du skulle vara någon annan.för som sagt så tycker jag att du är vacker.

2011-01-20 @ 15:39:22
URL: http://mendmybrokenheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0