tacksam

Det är inte så att jag har speciellt många vänner eller släktingar. Men de jag har älskar jag verkligen med hela mitt hjärta och jag är otroligt tacksam för att jag har er.

De som betyder mest i mitt liv just nu är:


Först och främst vill jag tacka Knegg. Han är inte bara en pojkvän utan även en underbar och fantastisk vän. Han stöttar mig i allt jag gör och tror att jag kan klara av allt. Han tittar på mig och säger att jag är finast i världen fast att jag har gårdagens smink kladdat i huvudet och gått upp flera kilo och börjar bli lönfet igen.
Han säger alltid vad han tycker och är ärligt. Vilket jag värderar högt. Han är otroligt rolig och får mig alltid att skratta fast att jag kanske satt och storböla en sekund innan. Han är inte snål utan när han har så ger han, fast att jag känner mig ganska bortskämd ibland. Han är helt enkelt underbar och han är helt klart topp ett på min lista på underbara personer. (Och även om jag är dum ibland och skriker och är störig, pmsig, dampig osv, så står han endå ut med mig. det förtjänar en fet stjärna i kanten)

 

Mamma. Hon har fått stå ut med mycket i sina dagar som mamma, i 20 hela år desutom. Men fast att jag skrikit jävla kärring, rivit sönder pengar och smällt i dörrar har hon alltid funnits där för mig. När jag gråter vet jag att jag kan ringa. Om jag är glad vet jag att hon alltid är glad för min skull. Hon har hjälpt mig med så mycket. Hon har gjort mig till den kloka person jag faktiskt är idag. För enligt mig själv har jag bra värderingar på saker, och de flesta (99%) har jag fått från henne. Så det är bara att tacka, tack mamma för att du finns i mitt liv och hjälper mig i vått och torrt. Jag uppskattar det mer än vad du någonsin kommer att förstå, jag älskar dig!

 

 

(hon är också nummer ett i och för sig. men de är i olika kateogorier.)

 

 

 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0