1 maj,

Hej!

Igår var det valborg och jag jobbade. Men jag fick se en brasa endå, så lite valborgskänsla fick jag. Drömde konstiga drömmar inatt. Men på sista tiden har det varit ungefär likadana fast ändå inte. Undrar vad det betyder? Önskar att jag hade ett tyda drömmar lexikon, men det har jag inte.

 

Idag så ska jag efter jag slutat åka hem till min pappa och vara där lite. De hade invigning igår på min lådsas mammas o pappas affär Nature. Men min mobil tyckte inte att den skulle ringa så försov mig och jag missade det. Känner mig dum, men får dit idag och säga grattis istället.

 

Saknar redan Knegg. Fast det gör jag alltid när jag inte är med honom. Han är den enda människa som jag vet på riktigt bryr sig om mig (släkt också såklart men de är ju tvungna). Han säger fina saker till mig så att jag på riktigt känner mig älskad. På sista tiden har vi tjaffsat ganska mycket. Inte sådära överdrivet mycket, men ändå. Det är jobbigt, för jag är rädd att förlora honom. Men om han säger att det inte är så stor chans så får jag väl tro på honom. Kärlek övervinner allt. Och det har jag ju till och med en tatuering som bevisar.

 

En bild från när jag, Knegg & sammy grillade. Så himla söt är han. Tycker jag.

 

Dock kom de dumma tankarna upp i mitt huvud igår och idag. Och även om jag önskar att jag kunde radera dem så är det kvar och stör mig. Men jag vet att det aldrig skulle fungera och jag vet att jag verkligen aldrig hade velat. Men ändå kommer de upp ibland och stör mig så att jag inte vet vad jag ska göra. Men så är det ibland. Jag är ju bara människa. Bara jag inte gör något dumt igen. (ooh jag pratar i gåtor)Nu så ska jag bättre på sminket, orkar inte sminka av och sen sminka på. Så gårdagens smink + dagens smink = sant. Sen blir det att dricka massa vatten ( för jag är alltid så jävla törstig när jag vaknar) och 12.00 slutar jag.
Dock går inte den jävla bussen försen 12.43 så det blir att chilla på jobbet lite till. Ska se om b*******affären är öppet också.

Kommentarer
Postat av: Katja

Hahaha guu va gulligt att din lilla kusin köpt den hehe :) ja älskar peace halsband, har flera stycken själv!! fasligt snygga o ett himla bra budskap!!

vad är nature för affär? blev nyfiken.. :)

2011-05-01 @ 09:40:55
URL: http://katijoun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0