ingen uppdatering

Glömde helt bort att blogga imorse och sen har jag inte varit hemma på hela dagen!

Klockan 14.00 var det dags för bokcirklen igen och jag som började läsa boken igår och läst klart den idag hade ju en klar bild av boken. Det var Alex Schulmans bok "Att vara med henne är som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött" (jobbig titel glömer bort den hela tiden. Bara att skriva ner den här tog en minut för jag var tvungen att googla namnet) Måste bara säga att jag från och med imorgon ska börja läsa Alex's blogg och senare låna hans andra bok också.
Gud så underbar boken var. Vist var den lättläst. Men samtidigt SÅ underbar. Rekommenderar den varmt. Kommer nog upp med en vidare recension sen + några andra (många andra) böcker jag har läst senaste tiden (bara denna vecka har jag läst 3 böcker. När jag väl läser så läser jag)

Efter fikat med bokläsarna träffade jag upp Therese och Anna och vi åkte hem till Dino. Där var jag en stund medans det åskade utanför och åt lite chokald och nacho chips.
Sen kom Knegg och hämtade upp mig vid Netto och vi satt en stund och pratade i bilen. Vi beslöt oss för att en promenad i regnet hade inte suttit helt fel och så körde vi till pildammsparken och gick en runda på 40 minuter. Det var skönt men mina skor luktar verkligen skit nu och är helt igenomvåta. Nästa tvättid är det jag som slänger in dem i tvättmaskinen och rengör dem!
Efter det blev det att åka hem till Knegg och byta om till mjukiskläder och äta mat. Sen var det mys och film och ännu mer prat.

Jag har helt enkelt haft en underbar dag. Nu ligger jag i min egen säng och längtar tills att klockan slår 08.00  så att jag kan slänga mig på luren och ringa till de som har med lägenheten jag tittade på med att göra. Vill verkligen ha den. Även om den är liten så är det i alla fall något eget.

Idag är jag nog lycklig skulle jag våga påstå.


Amanda och Alex var nog också väldigt lyckliga på sin dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0