Kaffe med sojadryck i


Somnade vid tre tiden inatt. Jag vaknade klockan elva och hade missat en timme av min tvättid. Som tur var så hade ingen bokat tiden efter mig så det gjorde inget att jag hade tvättstugen 44 minuter längre än vad som står.
Hela morgon har jag känt ett tryck i bröstet, som en hand inuti som trycker runt organen hårt, vackert, hatiskt.
Men det är okej, kanske kan promenera bort det. Klockan är inte ens två och jag har fortfarande sovfrisyr och är bhlös. Som tur var är det ingen som ser mig nu. När pattarna slänger.
Kokade precis lite vatten, i med pulverkaffet och en klick sojadryck. Jag köper sojadryck för jag dricker inte så mycket mjölk så den hinner bli gammal, denna varianten håller längre och är lite sötare. Perfekt till havregrynsgröt om ni frågar mig.
Varje gång jag hör någon eller mig själv säga att mjölken har gått ut så hör jag mammas röst i huvudet: "Var har den gått någonstans?" Och sedan min egen: "På en fest antagligen." Förstår inte hur folk inte kan tycka om det skämtet, det är ett skämt som alltid är inne. Jag älskar dig mamma.Kommentarer
Postat av: Eriiza

Naturljud fungerar inte riktigt för mig.

Men eftersom den här ljudboken har jag haft sedan jag var typ... 10? Så jag kan den utantill, och har den så tyst så att det är nästan omöjligt att höra orden. ;D

2011-10-17 @ 14:43:50
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: HabibtyNina

Naw, jag älskar dig med!! Puss!

2011-10-17 @ 20:33:58
URL: http://habibtynina.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0