Idag med Mollis ( och Larry)Idag har jag varit med Mollis hela dagen.

Det började med att jag vaknade av att jag fick ett sms vid halv elva om att han var påväg hem till mig. Vid elva tiden kom han hit och vi satt i några timmar och kedjerökte, spelade kort och drack alldeles för mycket kaffe. Eller det var väl lagom, egentligen. Under tiden fick även Larry the bird underhålla oss. Han är helt underbar! (Ni som inte vet vem Larry är, är det en app som är en fågel som härmar allt man säger med en pipig röst och han är helt helt underbar haha. Skrattar när jag tänkte på honom)
Efter en tid fick jag ett ryck och ville färga Mollis hår eftersom att jag har färg hemma. Först tvekade han. Men när jag kletade in lite färg i mitt hår på ena sidan (som ni ser över) så var det okej och det slutade med att jag färgade hela M's hår. Haha
Sen gick vi ut och gick en liten runda och satte oss och gungade på en sån man sitter på var sin sida och gungar och eftersom att vi väger olika slutade det med att jag hoppade så högt att jag ramlade av.
Det var trevligt.

Vid sju åkte Mr Mollberg hem och jag åt. Och nu stitter jag här och saknar min pojkvän och är på otroligt myshumör och är glad att Mannen som talar med hundar är på tv.


Larry ♥

Och juste! Bilden på mina blöta byxor är för när jag tvättade ur färgen på Mollis duschade jag ner hans strumpor med vilje så han slängde med håret så jag blev helt genomblöt.


Ha en underbar kväll.
PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0