Det var på tiden - mycket att göra

Goddag bloggen!
Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera men jag har verkligen inget vettigt att skriva.Jag har varit i Mellbystrand och badat, solat och läst. Jag har varit ute så mycket som det bara går nu när det är fint väder. Billigare att sola än att köpa D-vitaminer på burk!
Idag har jag precis vaknat och hunnit fixa färdigt mig. Sen ska jag in till malmö och dona med en massa saker som jag har skutit fram, istället för att göra det direkt (min speciallité).
 
Dagens outfit.
 
Jag har 20 lugna minuter till innan jag tar mitt pick och pack och åker till malmö.  Först ska jag panta alla mina cola lightburkar som ligger och skräpar i mitt rum. Sedan beger jag mig vidare till Yrkesvägledningscentrum (tror jag det heter?) (långt ord). Där ska jag se hur det går till att söka in till Hermods, distansskola, för jag förstår mig inte på hemsidan och om de har mina betyg och dylikt redan.
Efter det ska jag till banken och se va de har för alternativ till sparkonton som gör att jag inte snor pengar av mig själv hela tiden. Sen hem till mamma för att diskutera flytten och panera eventuell målning av "mitt" rum och kök. Samt låna deras tvättmaskin för att tvätta lite trosor. För imorgon sticker jag, mamma, moster och minsta kusinen till Öckerö för att vara där ett dygn hos mamma och mosters morbror! Ytterst trevligt faktiskt.
 
Om jag hinner ska jag möta upp Angie och William och fika lite på Barista innan jag ska till mamma igen och iväg till ribban för att grilla. En mycket produktiv dag kommer det att bli helt enkelt. Och att försöka snappa upp solen innan den försvinner bakom regnet igen känns otroligt viktigt!
Sen har jag bara några lediga dagar till för jag jobbar ganska mycket i augusti.
 
JUSTE! Måste se till att hinna till arbetsförmedlingen också för att skriva in mig igen så att ma kanske kan få lite pengar från dem också, höhö. Men får se vad jag hinner med! Allt beror på hur lång tid yrkesvägledningcentrum tar! (Brukar vara kö så man vill ta livet av sig!)
 
Jag ska försöka att uppdatera er med lite bilder senare på hur mina dagar har varit på det senaste. Annars är det bara att kika in å min Instagram (Herocum) för att se vad jag har för mig.
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0