What happends when you became the main source of her pain

God morgon.
I förrigår på jobbet kände jag hur näsan rann och att jag kände mig lite matt. Igår vaknade jag oxh kunde knappt andas och hostade igen, försov mig till nationella. Fyfan vad jag mådde bajs. Fick tid kl 14.00 på vårdcentralen och pappa var snäll och körde mig. Jag var beredd på att slå läkaren om de inte gjorde något riktigt och sa va det var med mig! 3,5 månads hosta och andningsdvårigheter har gjort mig arg och nära till ångest och panik många gånger. Det är bara att det inte går att få det, för då får jagmer hosta och svårigheter med aningen. Så jag får vara tyst och känna hur det kliar i uti mig av ledsenhet och ångest.
Läkaren lyssnade en minut på mina lungor och sa att han nästa. Var helt säker på att det var astma. Jaha? Ett litet leende men samtidigt ledsenhet for över mig. Skönt som fan att veta vad det är men samtidigt.. Varför har ingen annan läkare sagt detta innan till mig?
Efter det fick jag andas i en sån apparat som är på bilden under, första gången rosslet i lungorna inte försvann helt.
Sen blev det mitt minst smärtsamma blodtagning ever, berömde tjejen att hon var duktig (armvecket brukar kännas ganska mycket) jag tror hon blev glad. Jag ska bli testad och se om jag är allergisk mot pälsdjur, pollen (eller polen som läkaren sa och jag nästan inte kunde hålla mig för skratt, kvalster och mögel.
Blev hemsickad med ett recept på bricanyl oxh pulmicort.
For hem till Knegg och sov, grät och fick glass. Jag vet inte vad jag hade gjort utan honom.
Sen fick jag panik och grät och kunde inte andas och bricanyl hjälpte inte och jag hostade och allt. Kneggs mamma Ann blev sjukt orolig och höll om mig och sen lånade Knegg mig pengarna till medicinen OCH körde mig hem. Jag hade aldrig klarat mig utan honom, han är en fantastisk människa (även om han går på mina nerver ibland) som jag aldrig vill förlora ur mitt liv. Aldrig.
Det var min dag igår, därför dålig uppdatering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0